Ograda gomjeničkog mosta 38. dan zjapi poput provalije (foto i video)

0
1097

Od saobraćajne nesreće, slijetanja Audija A4 u rječicu Gomjenicu prošlo je punih 38 dana. Vozač Audija Darko G. (28) iz Prijedora prilikom slijetanja probio je ogradu mosta, nakon čega se „ zaustavio“ u rijeci.

Iza sebe je ostavio na dužini od 6-7 metara pokidanu ogradu koja i danas toliko dana nakon nesreće izgleda do u dlaku isto. I bukvalno zjapi kao provalija.

Mještani pričaju da moraju biti dobro koncentrisani prilikom prelaska mosta, naročito noću za manje vidljivosti kad i manja neopreznost može dovesti do pada u rijeku. Naročito se plaše za djecu koje bez pratnje i držanja za ruku ne puštuju preko ovog mosta.

Zato i opravadano pitaju: „Kad je planirana popravka mosta, ko to treba da uradi i da li će ovo mjesto do tad biti osigurano bar nečim jačim od trake koju je vjetar odavno pokidao“.

Kažu posla oko korone ima, ali neispravan most, opasan za pješake više ne može da čeka. – Dogovorite se ljudi i završite ovaj posao“-, poručuju.

Plaše se samo da njihove nade, da će ih se neko sjetiti, neće završiti kao prva traka nakon saobraćajke koju je voda davno odnijela.